Tre Inspektions Tips til Indkøb af Brugt Drejebænk

Indkøb af en brugt drejebænk flere fordele for køberen. Det hjælper køberen til at købe en god model til betydeligt lavere pris. Denne reduktion i CapEx hjælper også køberen med at opnå bedre ROI og giver mullighed for at købe flere brugte cnc maskiner og brugte svejsemaskiner til operationelle formål. Det er dog vigtigt at forstå, at køb af enhver brugt maskine skal udføres med due diligence. Her er et kig på tre enkle inspektions tips, der hjælper med at gøre det rigtige køb.

# 1 Test nøjagtigheden af ​​drejebænken

Nøjagtigheden af ​​drejebænken skal kontrolleres, før du foretager købet. Ideelt opnås dette ved at bearbejde et emne. Det er dog ikke altid muligt. I tilfælde af at du har lov til at gøre dette, får du den bedste førstehånds viden om nøjagtigheden af ​​drejebænken. Du kan også se på centreringen af hovedspindlen og pinoldokken. Det er også vigtigt at kigge efter sidelæns fejl, da det vil kræve justeringer af pinoldokken.

# 2 Tjek vangerne

At renovere slidte vanger kan være dyrt og vil faktisk fratage køberen fordelene ved at købe en brugt drejebænk. Det er derfor nødvendigt at fastslå tilstanden af vangerne. Dette opnås ved at tjekke den oprindelige overflade af vangerne flere steder.

# 3 Se arten af ​​smøring, der anvendes på specifikke dele

Forskellige typer af smøring anvendes på forskellige dele af en drejebænk. For eksempel anvendes olie i visse dele, mens fedt anvendes andetsteds. Det er bedst at tjekke, om den rigtige form for smøring anvendes på forskellige dele. Hvis fedt anvendes på dele som tandhjul og gearkasse, betyder det, at der er et problem med drejebænken. Det kan betyde, at sælgeren forsøger at dæmpe problemet med fedt, fordi det vides at reducere evt. støjniveauer, der er tegn på tandhjulsproblemer.

Kilde: https://www.sbm.dk/blog/tre-inspektions-tips-til-indkob-brugt-drejebaenk/

Comments

Popular Posts