Skal du Købe brugte maskiner? Så husk disse ting:

At købe nye maskiner kan koste mange penge, som de fleste mennesker ikke ønsker at investere. Af denne grund skifter de fleste af de ansete og ikke-ansete virksomheder til at købe brugte maskiner og bruger det de sparer, på andre sektorer i deres virksomhed. De brugte maskiner kan være en klog investering, hvis man holder et par faktorer i tankerne. Du kan forvente gode resultater fra en brugt maskine, hvis du foretager en velovervejet beslutning.

Behov for en professionel
CNC-maskiner er dyrere end nogen anden maskine, som du måske ønsker at købe til din virksomhed. Hvis det er din første gang i branchen, ville det være et rimeligt skridt at købe en brugt CNC fræsemaskine.

En CNC-fræsemaskine er en stor maskine, der har brug for mere end gennemsnitlig plads. Enhedens bordstørrelse skal være 900 x 460 mm med en kapacitet til at bære op til 400 kg. Maskinen skal også have en skruestik, kølevandsanlæg og andet forskelligt tilbehør.
Bortset fra disse grundlæggende funktioner, kan man få en professionel maskineinspektør til at gennemgå maskinen før man køber, for at sikre tilstanden på din brugte CNC fræsemaskine.

Et kig på brugte pladebearbejdningsmaskiner
Maskiner, der skærer og former en metalplade. Pladebearbejdningsmaskiner er lavet for at gøre arbejdet lettere og hurtigere. Derfor er effektivitet, kvalitet og ydeevne enhedens grundlæggende udgangspunkt. Forskellige opgaver som spinning, stempling, perforering, klipning og valsning udføres også ved hjælp af brugte pladebearbejdningsmaskiner.

Da det er en krævende maskine, kommer den også med en høj prisskilt. Derfor er det bedst at investere i en brugt. Når du køber en brugt pladebearbejdningsmaskine, skal du kontrollere enhedens valser, da de spiller den førende rolle i ydeevnen.

Valserne på en profilvalse kan have en diameter på 35 mm og være i en helt ny stand. Kanten kan være flad 50 x 10 mm, mens røret kan være 38 mm i diameter. Hvis du køber en brugt pladevalse til metalbearbejdning, kan motoreffekten være 30Kw. Maskinen kan være hydraulisk bukkelængde fra 1000 – 3000 mm, Pladetykkelser varierer fra 6 - 200 mm og forbukkekapacitet I samme størrelse. Glem heller ikke at kontrollere, om maskinen har et anset fabrikat eller ej.

Hvad man kan forvente, af en brugt maskinsaks
Om en brugt maskinsaks er hydraulisk eller mekanisk, er det fuldstændigt det samme som på en ny maskine. Det hydrauliske system presser kniven i en op- og nedadgående bevægelse, mens den mekaniske maskine gør arbejdet med ekstra støj og elforbrug.

Når du køber en mekanisk brugt maskinsaks, skal du sikre dig, at maskinen er udstyret med tilbehør, såsom et bagstop (manuelt eller motoriseret), vinkelskinne og bordforlængere. Kapaciteten varierer fra 1000 – 6000 mm I klippelængde, og 1-20 mm I pladetykkelse.
For en brugt hydraulisk maskinsaks er det ligeledes an kapacitet 1000 – 6000 mm I klippelængde, og 1-20 mm I pladetykkelse.

Maskinen er udstyret med tilbehør, såsom et bagstop (manuelt eller motoriseret), vinkelskinne og bordforlængere

Ting at overveje, før du køber brugte værktøjsmaskiner
Den primære faktor, som du skal kontrollere, før du køber brugte værktøjsmaskiner, er standen, og årgangen.

Opsummering
De fleste iværksættere vælger brugte maskiner frem for de nye. For at få den bedste brugte maskine på markedet skal du finde en anset forhandler, der kan give dig høj kvalitet uden at overskride dit budget.


Kilde: https://www.sbm.dk/blog/skal-du-kobe-brugte-maskiner-sa-husk-disse-ting/

Comments

Popular Posts